Termeni și condiții

Conditii generale de vanzare

 

Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului www.octav.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila (prin continut facem referire implicit la preturile afisate). Conditiile ce vor fi luate in considerare, vor fi cele existente pe site in momentul confirmarii comenzii.

 

Informatii privind produsele comercializate

 

Produsele comercializate in cadrul site-ului www.octav.ro sunt produse conform standardelor in vigoare, care se aplica in domeniu, nu se catalogheaza ca fiind toxice si nu reprezinta pericol pentru mediul inconjurator. Niciun produs comercializat in cadrul site-ului www.octav.ro nu este contrafacut. www.octav.ro, isi rezerva dreptul de a modifica textul anunturilor si pretul acestora, fara a notifica in prealabil clientii/userii inregistrati.

 

Continut

 

Continutul site-ului www.octav.ro, fotografii, texte, descrierea produselor, design, sunt proprietatea SC OBLIQUE MEDIA SRL.. Utilizarea continutului site-ului www.octav.ro este permisa doar in scop personal. Utilizarea fotografiilor si textelor site-ului www.octav.ro in scopuri comerciale este permisa doar cu acordul scris SC OBLIQUE MEDIA SRL. Referintele sau link-urile spre alte site-uri nu implica din partea noastra nicio responsabilitate referitor la continutul sau a informatia prezentate pe aceste site-uri, ramanand la aprecierea dumneavoastra daca luati in considerare sau nu aceste referinte sau link-uri.

 

Modificari

 

www.octav.ro isi rezerva dreptul de a sterge, adauga sau modifica in orice fel continutul site-ului, de a intrerupe orice activitate pe site, fara notificarea in prealabil a utilizatorilor. www.octav.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

 

Confidentialitatea Informatiilor

 

Informatiile oferite de clienti in procesul de comanda pe site-ul www.octav.ro au caracter confidential. Acestea nu sunt dezvaluite catre terte parti.

 

Litigii

 

Orice litigiu aparut intre clienti si www.octav.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

SIGURANTA SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea, modifica sau sterge doar propriile date personale, pe care le-a introdus. Informatiile din formularul de inregistrare sunt utilizate doar in scopul declarat al acestui site si anume pentru confirmarea comenzilor, facturarea acestora si pentru a expedia comenzile efectuate de dumneavoastra. Nu furnizam sub nicio forma (vanzare, donatie, schimb, etc) adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane (fizice sau juridice. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC OBLIQUE MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea si expedierea comenzilor online. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru expedierea comenzilor facute de dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea expedierii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la e-mail: office@obliquemediafilm.com . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Modalitati de plata

 

  1. Virament bancar: contravaloarea comenzii va fi achitata integral, urmand ca dupa confirmarea platii sa fie expediat coletul. Plata se va face prin virament bancar.

 

  1. Ramburs: contravaloarea comenzii va fi achitata integral, la primirea coletului (catre agentul din partea firmei de curierat).
  2. Plata numerar la predarea produselor: Doar pentru Persoanele Juridice sau Persoanele fizice autorizate se pot emite factura si chitanta.

 

Returnarea si Anularea Comenzilor

 

Anularea comenzii: aceasta va fi facuta in termen de maxim 12 ore de la confirmarea sa de catre echipa www.octav.ro, in scris, pe adresa noastra de email. (office@obliquemediafilm.com)

Returnarea coletului: se va trimite o solicitare scrisa pe adresa noastra de email, (office@obliquemediafilm.com), mentionand in mod special motivul pentru care se doreste returnarea coletului, nu mai tarziu de 48 ore de la primirea coletului.

Expedierea coletului va fi facuta in maxim 3 zile lucratoare de la transmiterea cererii de returnare.

Termenul de retur al produselor, conform normelor europene, este de 14 zile calendaristice, de la data receptiei produselor.

Cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre client.

Returul se acorda prin schimbarea produselor deteriorate si/sau defecte cu alte produse aflate pe site-ul www.octav.ro, fie prin plata valorii comenzii, numai dupa primirea coletului cu produsele deteriorate/defecte.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere inregistrarile audio sau video sigilate care au fost desigilate dupa livrare

Dupa ce verificam produsele pe care le-ati returnat, va vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite. Apoi va vom anunta in momentul in care va restituim suma echivalenta returului dvs.

Plata contravalorii produselor returnate, se va face in termen de maxim 30 (treizeci) de zile lucratoare de catre www.octav.ro, prin transfer bancar.

 

ATENTIE!

NU PRIMIM colete returnate cu RAMBURS. Coletele returnate se trimit fara ramburs pe cheltuiala clientului iar dupa verificarea produsului va vom returna banii in cont prin transfer bancar.

 

Livrare si Transport

 

Magazinul online www.octav.ro poate livra colete doar catre localitati de pe teritoriul Romaniei.

Costurile de transport sunt suportate in totalitate de catre cumparator.

Livrarea in tara, se face prin NemoExpress

Ambalarea produselor se face individual, in plicuri antisoc, pentru a evita orice paguba.